U bent hier: Assortiment>Vloeren>Traploper
Traploper Briede Traploper Briede
Briede Traploper

Traploper

Het visitekaartje van elke hal of entree; een mooie trapbekleding met een traploper of vloerbedekking.

De trap is in veel woningen te vinden in de entree en geeft direct een eerste indruk. Een mooi beklede trap is het visitekaartje van de hal en geeft sfeer in huis. Afhankelijk van uw wensen kan een trap op verschillende manieren worden bekleed:
- met een traploper (o.a. van Louis de Poortere)
- geheel bekleed
- gedeeltelijk bekleed

Deco Home Briede in Den Haag werkt met verschillende materialen: sisal, tapijt, marmoleum of cocos. Wij werken in Den Haag, Voorburg, Wassenaaar, Voorschoten. Leidschendam en omstreken.

De trap bekleed met een traploper
Ter plaatse wordt de loper voor uw trap ingemeten. Deze kan worden genaaid en vastgezet met traproedes of gesneden en verlijmd. Traproedes in rvs, koper of goud zorgen voor de ‘finishing touch’. Door met verschillende kleuren in randafwerking te werken, feston, band van Linnen, Katoen, Alcantara of Leder, maak je een stijlvol geheel.

Geheel bekleed
Dit houdt in dat een dichte of open trap geheel gestoffeerd is en meestal gebruiken wij hiervoor tapijt. Wij adviseren u deze te leggen op ondertapijt. Dit verlengd de levensduur en zorgt voor geluiddemping en comfort. De treden van een open trap worden rondom naadloos bekleed. Tapijt heeft als voordeel dat het geluiddempend is, verkrijgbaar in antislip kwaliteit en daarom geschikt voor trappen. Wij kunnen eventueel ook een borderrand in een andere kleur leggen.

Gedeeltelijk bekleed 
Meestal wordt bij de open trap de treden rondom gestoffeerd maar tegenwoordig kiezen veel klanten ook voor gedeeltelijke bekleding van de traptreden. Dit oogt licht en ruimtelijk en het schilderwerk van de trap komt dan goed tot zijn recht.

Maatwerk
Een trap stofferen is een ambacht. Daarom werken wij uitsluitend met vakmensen, die ervoor zorgen dat uw trap een eyecatcher in huis wordt.

Kom naar de winkel voor een persoonlijk advies en bekijk de mogelijkheden.

 • Bonaparte
 • Desso
 • dimago
 • Parade
 • Deco Home Briede
 • Openingstijden

 • Deco Home Briede

  Laan van Nieuw Oost Indie 72
  2593 BW s-Gravenhage
  Telefoon (070) 383 82 75
  E-mail info@briede.nl

BACK TO TOP