U bent hier: Assortiment>Luxaflex zonwering>Luxaflex rolluiken
Luxaflex rolluik en screen

Luxaflex rolluiken bij Deco Home Briedé

Bij Deco Home Briedé kunt u ook terecht voor rolluiken van Luxaflex. Rolluiken bieden veel voordelen die de waarde van uw huis kunnen verhogen en geven een hoge warmtedemping waardoor forse besparingen in de energiekosten worden gerealiseerd. Omgekeerd in de zomer houden rolluiken de warmte buitenshuis en blijft de temperatuur aangenaam. Daarnaast werken rolluiken inbraakvertragend, zijn ze geluidsdempend, geven ze bescherming tegen licht en inkijk, zijn ze onderhoudsvriendelijk en op maat gemaakt. Er zijn verschillende mogelijkheden omtrent de bediening van uw rolluik, of u nu kiest voor hand-, electro-, of afstandsbediend het kan allemaal.

Deco Home Briedé levert rolluiken van het merk Luxaflex. De kleuren van Luxaflex maken een rolluik extra aantrekkelijk. En wat denkt u van een kleurcombinatie? Bijvoorbeeld: donkergroene lamellen met een
crèmekleurige omkasting. Een kleurstelling die het zeer goed doet en die het rolluik een heel vriendelijk
aanzien geeft. Een rolluik bestaat uit een kast waar - het belangrijkste!- de lamellen ingerold worden. Deze worden verticaal geleid door 2 geleidingsprofielen. De rolluiken van Luxaflex zijn voorzien van sterke dubbelwandige aluminium lamellen die zijn gevuld met polyurethaanschuim. Dat maakt ze steviger en verhoogt de isolatie, zowel qua warmte als geluid. Op alle profielen van het rolluik is een dikke laklaag aangebracht die het roestvrije aluminium maximaal beschermt tegen slijtage. De lamellen zijn 39 mm hoog. Graag geven wij u een passend advies bij ons in de winkel Laan van Nieuw Oost Indië 72 te Den Haag. Al onze rolluiken zijn maatwerk en worden door vakmensen geïnstalleerd.

 • Deco Home Briede
 • Openingstijden

 • Deco Home Briede

  Laan van Nieuw Oost Indie 72
  2593 BW s-Gravenhage
  Telefoon (070) 383 82 75
  E-mail info@briede.nl

BACK TO TOP